Verwacht onderhoud voor de auto in Katwijk

Benieuwd naar verwacht onderhoud aan de auto in Katwijk, zodat u daar een inschatting van kunt maken? Iedere auto heeft onderhoud nodig, zelfs nieuwe modellen die net van de fabriek komen. Nieuwere auto’s iets minder dan oudere, maar juist door daar vroeg mee te beginnen voorkomt u op termijn hoge kosten.

Tot het gemiddeld onderhoud voor een auto per jaar behoort natuurlijk niet de reparatie van steenslag, maar het gaat wel om belangrijke onderdelen zoals remmen, banden, de kleine en grote beurt en de APK. Wij zetten het voor u op een rij.

Gemiddeld onderhoud aan de auto per jaar

Het gemiddeld onderhoud aan een auto per jaar bestaat bijvoorbeeld uit:

  • Remmen en de banden
    Controle van de remmen en de banden. We letten op de remschijven en de remblokken, net als de profieldiepte en de leeftijd van de banden. Het is niet nodig om ze jaarlijks te laten vervangen, maar een goede controle tijdens het onderhoud garandeert dat u veilig de weg op kunt.
  • Kleine en grote beurt voor de auto
    Om het jaar een kleine en een grote beurt, daarmee zorgt u ervoor dat we de auto steeds goed voor u kunnen nakijken. We verversen de belangrijke filters en de vloeistoffen, en houden in de gaten dat de technische staat er niet te hard op achteruit gaat. Vinden we vreemde dingen? Dan geven we dit aan, zodat u die tijdig kunt laten repareren.
  • APK: samen met ander onderhoud
    Vanuit de RDW ontvangt u een brief wanneer de auto in Katwijk opnieuw voor de APK moet. Wij voeren de keuring graag voor u uit, waarmee we goed letten op de belangrijke eisen aan de veiligheid.

Benieuwd naar het verwachte onderhoud voor een auto die u wilt kopen of de gemiddelde kosten daarvan? Geef ons aan om welke auto het gaat. Aan de hand van het merk en het model kunnen we u een goede indicatie geven.

Verwacht onderhoud aan de auto in Katwijk

Het verwacht onderhoud aan de auto is een inschatting, waarmee u gemiddeld genomen aardig uitkomt als het gaat om de kosten. We hebben als allround autobedrijf in Katwijk veel ervaring met verschillende merken en modellen, waardoor we daar goed zicht op hebben.

Heeft u specifieke vragen over het onderhoud van een auto en de te verwachten kosten? Of wilt u meteen een afspraak maken voor het onderhoud van uw auto? Neem contact met ons op, we horen graag van u.