Schuifdak auto repareren in Katwijk

Het schuifdak van uw auto repareren? Zorg ervoor dat u het dak in de zomer weer lekker open kunt doen. Of belangrijker nog, zorg ervoor dat het dak weer dicht kan zodra het buiten kouder wordt.

Tweedehands auto’s en oudere modellen kunnen na verloop van tijd kuren gaan vertonen. Het schuifdak maakt vaak geen onderdeel uit van het auto onderhoud plan, waardoor dit onderdeel erbij in kan schieten. Wij gaan er mee aan de slag en zorgen ervoor dat we het schuifdak van de auto repareren. Vakkundig, zodat u daar weer gebruik van kunt maken zoals u dat gewend bent.

Open dak repareren

Een open dak repareren, bijvoorbeeld als u dat niet meer kunt bedienen of als het niet meer goed lijkt te passen? Herkenbare problemen, waar u door de jaren heen mee te maken kunt krijgen. Geen ramp, omdat wij het onderhoud of een reparatie voor u kunnen verzorgen. Wij zorgen ervoor dat we het schuifdak van de auto repareren. Zodat u er weer met veel plezier gebruik van kunt maken, zowel in de zomer over de boulevard als in de winter als het kouder begint te worden.

Schuifdak van uw auto repareren in Katwijk

Een open dak repareren, bijvoorbeeld als u dat niet meer kunt bedienen of als het niet meer goed lijkt te passen? Herkenbare problemen, waar u door de jaren heen mee te maken kunt krijgen. Geen ramp, omdat wij het onderhoud of een reparatie  voor u kunnen verzorgen. Wij zorgen ervoor dat we het schuifdak van de auto repareren. Zodat u er weer met veel plezier gebruik van kunt maken, zowel in de zomer over de boulevard als in de winter als het kouder begint te worden.

Schuifdak van uw auto repareren in Katwijk

Het schuifdak van uw auto repareren in Katwijk? We zijn uw allround autobedrijf. We hebben ervaring met open daken van alle merken en modellen, waardoor we goed kunnen vaststellen wat er aan de hand is. Netjes bij ons in de werkplaats, waar we alle middelen en gereedschappen hebben om hier iets voor u aan te doen. Meteen een afspraak maken of een specifieke vraag over het schuifdak van uw auto? Neem contact op, we horen graag van u.