Roest aan auto repareren in Katwijk

Roest aan de auto repareren en daarvoor op zoek naar een vakkundige garage in Katwijk? Wij kennen de plekken waar snel roest kan ontstaan, zoals aan de binnenkant van de wielkasten. Wij beschikken over de middelen en materialen om roest te verwijderen en kunnen u bovendien adviseren hoe u daar minder last van zal hebben.

We zijn uw specialist om roest aan de auto te repareren en reparaties aan het interieur uit te voeren. Onze monteurs nemen uw auto graag van binnen en van buiten onder handen, zodat die weer in uitstekende conditie komt.

Roest verwijderen: portier en de bumper

Last van roest op de portieren of op de bumper van de auto? Het zijn bekende plekken, die na verloop van tijd kunnen gaan roesten. Kwetsbaar als u er veel kilometers mee rijdt, of als de vorige eigenaar dat heeft gedaan.

Wij zoeken de roest op, zorgen voor het herstel en adviseren u graag om dit in de toekomst grotendeels te voorkomen. We helpen u de auto zo goed mogelijk roestvrij te maken én te houden, zodat u daar nog jaren met plezier in kunt blijven rijden.

Roest aan de auto repareren in Katwijk

Roest laten verwijderen? We zijn uw specialist in onderhoud en reparatie. We zijn een allround autobedrijf in Katwijk, waardoor we onder andere goed uit de voeten kunnen met roest.

Benieuwd hoe we roest aan de auto repareren en wat daar de kosten van zullen zijn? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.