Occasions: betaalbare gebruikte auto’s

Een occasion gezocht in Katwijk en omgeving? We kopen jonggebruikte auto’s in van merken zoals Alfa Romeo, Citroën, Fiat, Ford, Hyundai, Kia, Opel, Peugeot, Renault, Seat en Volkswagen. Mooie occasions met een lage kilometerstand, goed geschikt om jaren voordelig mee te rijden.

We kijken alle gebruikte auto’s technisch na en kunnen u uitstekend meer vertellen over beschikbare functies, de onderhoudshistorie en de verwachte afschrijving voor de komende jaren.

Occasion van het merk dat u zoekt

Op zoek naar een specifiek model, bijvoorbeeld van Audi, BMW, Honda, Mazda, Mini, Skoda, Toyota of Volvo? Geen probleem, we gaan er vanuit Katwijk graag voor u naar op zoek. We vinden de auto die u graag wilt rijden, met de kilometerstand zoals u die zoekt.

Rijd een voordelige occasion die de belangrijkste afschrijvingen heeft gehad, zodat u daar een scherpe prijs voor betaalt. Veel auto voor een lage prijs, met de betrouwbaarheid van een ervaren autobedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in APK, onderhoud, airco service en andere diensten (https://www.autobedrijfbuitenbos.nl/diensten/), zodat u een gebruikte auto koopt bij kenners van de diverse merken.

Jonggebruikte occasions bij Buitenbos

Ontdek onze jonggebruikte occasions van de meest populaire merken. Modellen met een aantal duizenden kilometers op de teller. Technisch in goede staat en beschikbaar in zwart, grijs, wit en alle andere populaire kleuren.

We zijn uw autobedrijf in Katwijk (https://www.autobedrijfbuitenbos.nl/) voor service, onderhoud en nette occasions. En heeft u vragen over een specifieke occasion of zoekt u naar een model dat u bij ons nog niet vindt? Neem contact met ons op, dan gaan we graag voor u aan de slag.