Lakschade auto repareren: wat zijn de kosten in Katwijk?

Benieuwd naar de mogelijkheden om lakschade aan de auto te repareren en de kosten in Katwijk? We kunnen lakschade veelal plaatselijk herstellen, waardoor de kosten daarvoor lager liggen dan bij het volledig opnieuw spuiten.

Afhankelijk van wat er precies aan de hand is kunnen we aangeven wat de kosten zullen zijn. We kunnen lakschade herstellen en dorpels repareren, maar het is lastig om daar een vaste prijs aan te hangen. We maken daar waar mogelijk gebruik van spotrepair, waardoor het niet nodig is om de auto voor honderden (of duizenden) euro’s opnieuw te laten spuiten.

Lakschade plaatselijk herstellen

Afhankelijk van de lakschade kunnen we die in de meeste gevallen heel plaatselijk herstellen. We maken gebruik van spotrepair. We isoleren de schade en herstellen die, zonder dat we de rest van de lak van de auto onder handen hoeven te nemen. Dat doen we zoveel mogelijk zonder kleurverschil, waardoor de plek er weer als nieuw uit komt te zien. Iemand die niet weet dat er schade zit zal dit er niet meer aan af zien.

Op die manier kunnen we bij uw auto lakschade repareren, zonder dat we die opnieuw hoeven te spuiten. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten en voorkomt bovendien dat u de auto een aantal dagen kwijt zal zijn. In plaats daarvan gaan we er plaatselijk mee aan de slag bij ons in de werkplaats in Katwijk. We hebben daar de gereedschappen en de middelen, net als de ervaren automonteurs die weten wat er moet gebeuren.

In de meeste gevallen is het verstandig om de lakschade te laten herstellen en de kosten gewoon zelf te betalen. Een claim bij de verzekering kan ook, maar houd er rekening mee dat de hogere premie per maand dat in sommige gevallen duurder maakt dan wanneer u het zelf betaalt.

Lakschade aan de auto repareren: kosten in Katwijk

Lakschade aan de auto repareren en de kosten in Katwijk in de hand houden? We kunnen u vooraf aangeven wat het onderhoud en een reparatie zullen gaan kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. We schatten de schade voor u in, op basis van de ervaring die we door de jaren heen hebben opgedaan. We zijn een allround autobedrijf (https://www.autobedrijfbuitenbos.nl/) voor alle merken en modellen, waardoor we u een goede indicatie kunnen geven.

Meteen een afspraak maken of meer weten over de kosten en mogelijkheden om lakschade aan de auto te repareren? Neem contact met ons op, we horen graag van u.