Hoeveel kost groot onderhoud voor een auto in Katwijk?

Hoeveel kost groot onderhoud voor uw auto in Katwijk? Een belangrijke vraag die veel klanten ons stellen. De kostprijs voor groot onderhoud van de auto bestaat uit de controlepunten die we uitvoeren, net als eventuele reparaties.

Gemiddeld genomen gaat het om enkele honderden euro’s voor de controles, waarmee we het groot onderhoud voor u doen. Dat is standaard iedere twee jaar nodig, of iedere 30.000 kilometer als u relatief veel rijdt. En heeft u een auto sinds 2013 of nieuwer? Dan zal de auto zelf aangeven wanneer er groot onderhoud nodig is.

Waarom een grote beurt laten doen?

Het is belangrijk om regelmatig groot onderhoud aan de auto uit te laten voeren. Wij gaan uit van de voorschriften zoals de fabrikant die opgeeft. Dat vraagt nu om een aanzienlijke investering, maar helpt nog hogere kosten op termijn te voorkomen. We herkennen op tijd eventuele kapotte onderdelen en brengen slijtage in kaart. Op basis daarvan voorkomen we kosten op termijn, zodat u onder de streep voordelig uit bent.

Met de kostprijs voor groot onderhoud voor uw auto investeert u in een veilige en comfortabele auto, zodat u daar jarenlang met veel plezier mee kunt blijven rijden. Een belangrijke keuze, die kosten op termijn helpt te voorkomen.

Wanneer is dat nodig?

Benieuwd wanneer er groot onderhoud nodig is? We gaan uit van twee situaties:

  • Auto’s uit 2012 en eerder
    Iedere twee jaar of iedere 30.000 kilometer
  • Auto’s van 2013 en nieuwe
    Zodra de auto aangeeft dat er (groot) onderhoud nodig is

Hoeveel kost groot onderhoud voor uw auto in Katwijk?

De kosten voor groot onderhoud van uw auto in Katwijk kunnen we uitstekend voor u inschatten. Aan de hand van de onderhoudshistorie kunnen we aangeven wat er moet gebeuren. Bovendien zijn we een allround autobedrijf, zodat we ook eventuele reparaties meteen voor u kunnen uitvoeren. Daarmee zorgen we ervoor dat de auto technisch weer in goede staat zal verkeren, waardoor u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Een offerte ontvangen voor groot onderhoud van uw auto in Katwijk? Of heeft u specifieke vragen over de 95 punten waarop we de auto controleren? We vervangen de motorolie, het olie- en luchtfilter en bijvoorbeeld de koelvloeistof. We controleren d werking, slijtage en beschadigingen van belangrijke onderdelen. Neem contact met ons op en stel uw vragen of maak meteen een afspraak. Wij horen graag van u.