Bodemplaat auto repareren in Katwijk

De bodemplaat van de auto repareren, omdat u de grond geraakt heeft of omdat er op een andere manier schade is ontstaan? Het is belangrijk om daar niet te lang mee te wachten. We hebben daar als garage in Katwijk ervaring mee, en zien regelmatig dat de problemen zich opstapelen als mensen ermee door blijven rijden.

Een kapotte bodemplaat is wat dat betreft iets anders dan lakschade. Het mankement is niet zichtbaar, maar kan ondertussen wel tot andere vervelende problemen leiden. Delen van de auto die normaal bedekt zijn kunnen kwetsbaar worden.

Meer problemen bij doorrijden

Last van roest in de bodemplaat of of er op een andere manier een gat ontstaan? Houd er rekening mee dat de dorpels en ook andere delen van de auto op termijn problemen kunnen vertonen. Bovendien zijn mechanische delen nu niet meer goed afgeschermd, waardoor daar vocht en vuil bij kan komen. De bodemplaat zit er met een belangrijk doel, dus het is verstandig om hier snel door onze ervaren monteurs naar te laten kijken. Zij kunnen aangeven of het verantwoord is om er nog even mee door te rijden.

Bodemplaat auto repareren in Katwijk

De bodemplaat van uw auto repareren in Katwijk. Wij gaan er graag mee aan de slag en zorgen voor een vakkundige reparatie van de plaat. We zijn een allround autobedrijf, waardoor we veel ervaring hebben met de verschillende problemen waar u mee te maken kunt krijgen.

Meer weten over de bodemplaat reparatie in Katwijk of wilt u meteen een afspraak maken? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.