Auto dorpel repareren in Katwijk

Een auto dorpel repareren in Katwijk? We kunnen dorpels van auto’s herstellen en repareren, afhankelijk van wat er aan de hand is. We hebben veel ervaring met alle merken en modellen. Met achterlichten en met dorpels, net als met alles onder de motorkap.

Is er sprake van een deur, een scheur of een andere beschadiging? De dorpel heeft zowel een afwerkende als een beschermende functie, waardoor het verstandig is om dit tijdig te laten herstellen.

Dorpel herstellen of vervangen

Wij kunnen een dorpel herstellen of volledig vervangen, afhankelijk van wat er mee aan de hand is. Gaat het om rost op een vervelende plek of wordt de auto afgekeurd tijdens de APK vanwege een gebrek aan sterkte voor de rest van de auto? In die gevallen kunnen we een beschadigde dorpel in Katwijk helemaal vervangen.

In andere gevallen kunnen we die herstellen, zodat u daar minder kosten voor hoeft te maken. We kijken graag naar wat er aan de hand is, stellen de diagnose en kunnen u op basis daarvan aangeven wat de kosten zullen zijn.

Auto dorpel repareren in Katwijk

Wilt u een auto dorpel repareren in Katwijk? We kunnen de reparatie goed voor u uitvoeren, zoals we ook specialisten zijn in onderhoud. Als allround autobedrijf in Katwijk, uiteraard voor alle merken en modellen.

Benieuwd naar de mogelijkheid om een auto dorpel te repareren en de kosten? Neem contact met ons op, dan vertellen we u daar graag meer over.