Auto bumper repareren in Katwijk

Uw auto bumper repareren in Katwijk? Een kwetsbaar onderdeel van de auto, waarvoor veel gebruik wordt gemaakt van kunststof. Het gaat vaak om ABS plastic, polyester of composiet. Met al die materialen hebben we veel ervaring.

We kunnen uw bumper repareren en de auto nakijken op eventuele roest. Op die manier zorgen we voor vakkundig herstel, waarna u de auto weer jaren met veel plezier moet rijden.

Kunststof bumper van uw auto repareren

Gaat het om een lelijke kras en een scheur of om een duidelijke deuk? Zowel bij kleine scheuren en rafelingen als volledig te vervangen bumpers kunnen we u goed van dienst zijn. In sommige gevallen kunt u de schade claimen bij uw verzekeraar, terwijl het in andere gevallen beter is om de relatief lage kosten zelf te betalen.

We denken graag met u mee over de mogelijkheden, uiteraard door u aan te geven wat de reparatie van de autobumper zal kosten. En plaatsen we een nieuw exemplaar? Dan zorgen we natuurlijk voor goede kwaliteit, in combinatie met een scherpe prijs.

Auto bumper repareren in Katwijk

Uw auto bumper laten repareren? We zijn gespecialiseerd in onderhoud en reparaties voor alle merken en modellen. We zijn uw allround autobedrijf met veel ervaring en een eigen werkplaats. Daar hebben we de beschikking over alle belangrijke gereedschappen en materialen, waardoor we de bumper uitstekend kunnen herstellen.

Benieuwd hoe we voor uw auto de bumper repareren en wat daar de kosten van zullen zijn? Neem contact met ons op en stel uw specifieke vragen of maak meteen een afspraak, we horen graag van u.