autobedrijf-buitenbos-katwijk

APK keuring: wat zijn de kosten?

Een APK keuring laten uitvoeren en benieuwd naar de kosten? Er geldt geen vast tarief voor de Algemene Periodieke Keuring, waardoor iedere garage daar zelf de kosten voor mag bepalen.

Wij berekenen een scherp tarief, waarvoor we de auto op alle belangrijke punten na kunnen kijken. Op die manier voeren we een grondige keuring uit, zodat u weer veilig met de auto de weg op kunt. De APK is weer geldig tot aan de volgende vervaldatum, omdat we de auto netjes voor u afmelden bij de RDW.

Let op: blijken er reparaties nodig om de auto goed te kunnen keuren? We brengen u daarvan op de hoogte. U betaalt de kosten voor de reparatie los van het tarief voor de keuring.

APK keuring kosten: combineren met een onderhoudsbeurt

Benieuwd naar de mogelijkheid voor een goedkope APK keuring in Katwijk en omgeving? We kunnen de kosten aanzienlijk omlaag brengen als u tegelijkertijd een onderhoudsbeurt laat uitvoeren. Tijdens de onderhoudsbeurt zullen we de auto standaard al op een aantal belangrijke punten nakijken. We kunnen dat combineren met de Algemene Periodieke Keuring, waardoor het niet nodig is om daar twee keer afzonderlijk voor te betalen.

We besparen op de arbeidsuren die we nodig hebben om de auto na te kijken en bij ons in de werkplaats neer te zetten. Op die manier houden we onder de streep meer over, waardoor we het voordeel aan u kunnen doorberekenen. Het is een bekende methode om de APK keuring kosten omlaag te brengen, zodat u daar een zo laag mogelijk bedrag voor betaalt. Zonder in te leveren op kwaliteit en veiligheid, omdat we nog steeds goed de tijd kunnen nemen om de auto op alle belangrijke punten te controleren.

APK keuring: specialist is de beste keuze

Is de APK verlopen en zoekt u naar een specialist die de keuring kan uitvoeren? We zijn door de RDW erkend om APK service uit te voeren. Dat betekent dat we de auto nakijken op alle belangrijke punten die gelden voor de Algemene Periodieke Keuring. Wij kijken de auto na en kunnen op die manier weer veilige kilometers garanderen. Zonder vervelende problemen die we tijdens de APK keuring hadden moeten zien, waardoor u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

En benieuwd naar de andere diensten die we aanbieden? Ontdek de mogelijkheden bij ons in de werkplaats of bekijk de occasions, als u toe bent aan een mooi nieuw model. Op die manier zijn we graag uw autospecialist in Katwijk en omgeving.

Zodra u een APK keuring wilt laten uitvoeren kunt u online direct een afspraak. maken. Wij zorgen ervoor dat we de keuring op tijd uitvoeren, waarbij we de kosten natuurlijk scherp in de gaten houden. Voor lage tarieven voor een goede keuring, vooral als u die combineert met een kleine of een grote beurt voor de auto. Meteen een afspraak maken of vragen over de APK keuring in Katwijk en omgeving? Neem contact met ons op, we horen graag van u.