Achterlicht auto repareren in Katwijk

Het achterlicht van de auto repareren? We kunnen een lamp vervangen als die het niet meer doet of de complete unit herstellen als die kapot is gegaan. Ergens tegenaan gereden, last van waterschade of lijkt er iets anders mee aan de hand? Wij stellen de diagnose en kunnen het achterlicht herstellen. Zo kunnen we ons richten op de lampen of bijvoorbeeld op de antennekabel, net als op andere delen van de auto.

Lamp verwisselen of unit vervangen

Gaat het om een lamp verwisselen voor het achterlicht? Dat doen we vakkundig, terwijl we bij het vervangen of herstellen van een complete unit eerst de diagnose stellen. We stellen vast wat er aan de hand is, geven aan wat de kosten zullen zijn en gaan aan de slag. We bestellen eventuele nieuwe onderdelen en zorgen ervoor dat u daar weer veilig en netjes gebruik van kunt maken.

Achterlicht auto repareren in Katwijk

Op die manier kunnen we uw achterlicht van de auto repareren in Katwijk. We hebben ervaring met verschillende soorten verlichting, ook als er sprake is van LED. We zijn een allround autobedrijf  voor alle merken en modellen, waardoor het aan onze uitgebreide vakkennis in ieder geval niet zal liggen.

Meteen een afspraak maken om een lamp te vervangen of het achterlicht van de auto te repareren? Neem contact met ons op, ook als u specifieke vragen heeft over de mogelijkheden of de kosten.