Accu problemen auto in Katwijk

Last van accu problemen in de auto? Als de auto moeilijk start of het zelfs helemaal niet meer doet is de kans groot dat het aan de accu ligt. Die wordt met de jaren steeds een beetje minder, en kan het met name in de wintermaanden helemaal begeven.

Benieuwd naar de mogelijkheden om de accu problemen op te lossen? Net als bij een airco reparatie, stellen we vakkundig vast wat er aan de hand is. We kunnen de accu doormeten of die vervangen, waarbij we u natuurlijk de kosten kunnen aangeven.

Accu doormeten of vervangen

We zullen de accu bij problemen doormeten. Blijkt dat de accu aan vervanging toe is? We kunnen het model voor u vervangen en de nieuwe meteen plaatsen. Op die manier doet de auto het weer, ook als het buiten kouder wordt en de auto een aantal dagen heeft stilgestaan. Een prettig idee, bijvoorbeeld als u op tijd naar uw werk of een belangrijke andere afspraak moet.

Accu problemen met de auto oplossen in Katwijk

Last van accu problemen met de auto in Katwijk? Wij gaan graag voor u aan de slag met een vakkundige reparatie. We zullen de accu eerst doormeten en nagaan of er misschien (ook) iets anders aan de hand kan zijn. Als allround autobedrijf hebben we ervaring met alle merken en modellen, dus kunnen we u ook met uw auto goed van dienst zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten of meteen een afspraak maken bij accu problemen met uw auto? Neem contact met ons op, we horen graag van u.